De Vitaminentuin top van Nederland

Gemeente Heusden heeft Groenteman met één Ster
Zaterdag 17 september ontving De Vitaminentuin uit Vlijmen 1 ster tijdens de landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster’. Daarmee behoort zij tot de top van de Nederlandse groente- en fruitspeciaalzaken.De behaalde ster is het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Groenteman met Ster word je dus niet zomaar. Als consument kun je erop vertrouwen dat je bij een ‘Groenteman met Ster’ een ruim assortiment aan uitstekende producten zult aantreffen. Ook kun je bij hen terecht voor uitgebreid en deskundig advies, niet alleen over wat gezond is, maar ook nog eens over hoe je de producten het beste kunt bereiden. Meer info: www.groentemanmetster.nl.
Jos van Vugt van De Vitaminentuin: “Natuurlijk gaan we het behalen van onze Ster vieren. Met onze medewerkers, maar ook met onze klanten. Zij hebben meegeholpen om deze Ster te bemachtigen en daar zijn wij ze zeer erkentelijk voor.”
De Vitaminentuin
De Vitaminentuin biedt een uitgebreid assortiment Hollandse en geïmporteerde groenten en fruit, van zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Tegenwoordig zijn alle soorten bijna het hele jaar verkrijgbaar. De Vitaminentuin luistertnaar haar klanten om zo het aanbod in de winkel zo goed mogelijk op hun wensen af te stemmen. Jos: “Persoonlijke bediening, kwaliteit, betaalbare prijs en service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze slogan luidt dan ook: “Vers is het lekkerst”.